Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Rapid School! Ismeri esetleg...

Rapid School! Ismeri esetleg valaki?

Figyelt kérdés
Néztem interneten az iskolát (rapid school), nekem kicsit bizonytalannak tűnik. Esetleg valaki járt oda, és ha igen megtudná osztani tapasztalatait ?
2016. febr. 7. 22:53
 1/1 KoZso74 válasza:

Én ebben az évben iratkoztam be ide, tehát a tapasztalataim frissek 

Az iskola korrekt, amit ígérnek, azt tartják betűre. Segítőkészség maximális. Egész évben folyamatosan kapcsolatban vagy velük, azzal is, aki egész évben csak a vizsgákra jár fel.

Tanulni kell. Ez nem kérdés. Ugyan az az érettségi, mint a 18 éveseknek. A tételek, a vizsgák, az érettségi. Semmi különbség. Az órai anyagokat elküldik e-mailen. Akinek valami nehezebben megy, az max. magántanárhoz is jár még. Az órákra nem kötelező bejárni. Aki közelben laki, annak érdemes (pl.:? matekra mindenképpen) bejárni. A tanárok maximálisan segítőkészek. A házi dolgozatokat otthon készíted, határidőre (4-6 hét biztos rendelkezésre áll). A negyed éves vizsgákon meg kell jelenni, és ott nincs mese, tudni kell. Ezek a vizsgák írásbelik, de olyan mint egy témazáró. A tanárok nem segítenek, önálló munka van (gondolok itt arra, hogy nem a tanár írja meg a dolgozatott, általában más szakos tanár van bent minden tantárgynál). végül is egy szintfelmérő neked is, nekik is.

Röviden a Rapid School korrekt feltételek mellett ad lehetőséget. Az, hogy ki él vele, azt már mindenki maga döntse el. Mi idén több mint 50-en jártunk ide, és 95%-ban sikerültek az érettségik. Aki viszont abszolúte nem tanul, az ne várjon itt se csodákat. A bizonyítványodnak az adja az értékét, amennyi munkát belefektetsz.

Hajrá!

2016. jún. 17. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!