Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » 3D-s irányt céloznám meg...

3D-s irányt céloznám meg egyetemen, tudtok ilyet Budapesten?

Figyelt kérdés
Középiskola után mit ajánlotok ha 3D irányba akarok elmenni? Melyik egyetem, melyik szak? Ti mire mentetek? Jelenleg csak a Blender-ben vagyok otthon, és az idegen nyelv tudásom nulla és ha az angol nyelvtant nézzük az is marad. Könnyen meg tudok tanulni egy 3D-s programot még ha angol is, akár képzés nélkül is. Meg tudom tanulni az angol szakkifejezéseket, de ténylegesen sohasem fogok tudni angolul beszélni. Egyetemen nállam nem jöhet szóba más csak a 3D azon belül modellezés, animátor, vagy designer. Nem feltétlenül egyetemre gondoltam lehet az egyszerűen szakképezés is, csak feltétlen tudjak utána pénzt keresni, legjobb ha onnan tudnak beajánlani valahova a képzés után.
2016. febr. 3. 15:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!