Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hogyan gyűjtsek tapasztalatoka...

Hogyan gyűjtsek tapasztalatokat és tudást? CNC forgácsolásból és gépkezelésből ha nincs semmi tudásom belőle?

Figyelt kérdés
CNC programozás szak indul ami ehhez szükséges... Csak egy tesztett kellene írnom... Ötlet? Segíteni tud valaki? Tudom és nem kérek a sok okoskodó emberből, hogy több éves tapasztalat meg stb, stb... Ötlet????? Vagy valami könyv? 1 hónapom van rá ...
2016. jan. 18. 07:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem. A cnc programozás szakon majd megtanulsz mindent. Vagy már ahhoz is kell teszt, hogy mehessél tanfolyamra?
2016. jan. 18. 09:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen!! Ők valamiért kérnek egy bizonyos tudást....
2016. jan. 19. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is megyek majd. Kettőnél előképzettség kell, a harmadiknál nem kell de az csak rajzolni tanít programban, majd abból g-kódot. Az előző kettőnél fanuc vagy siemens közül lehet választani. Mechanikus szakmunkásom van.

Mondjuk solidworks-ben rajzoltam már, és abból csináltam g-kódot, majd kimartam.

2016. febr. 6. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!