Sonny8 kérdése:

Mi legyek ha nagy leszek?

Figyelt kérdés
Ügyvéden, pszihológuson gondolkoztam de nem tudom eldönteni melyik legyek.. Melyik keres többet? Esetleg tudtok írni jó munkákat amihez nem kell matek? Magyarból, töriből és bioszból vagyok jó.

2016. jan. 15. 21:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Pszichológusnak írják, kihagytál egy h-t.

Mindkét szakma esetében elmondható, hogy piszok sokat kell tanulni, és elég sok évbe telik, mire megfelelő végzettséget szerzel, és megfelelő módon el tudsz helyezkedni. Ügyvédként valószínűleg jóval többet keresnél, de nem törvényszerű, attól is függ, pszichológián belül milyen terület érdekel.

2016. jan. 15. 22:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért ne feledjük, hogy ügyvédként nem feltétlen könnyű elhelyezkedni. Hazánkat nem véletlen nevezték már az ügyvédek hazájának. Nagyon sok ügyvéd van itthon.
2016. jan. 16. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!