Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Megéri álláskeresés szempontjá...

Megéri álláskeresés szempontjából az infosuli.hu weboldal (Drégelyvár GSM Kft.) tanfolyamait elvégezni?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akik maguk is ott tanulnak/tanultak, illetve ismerőseik körében van itt végzett személy.
2008. szept. 13. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia, én GSM-re jártam hozzájuk 2008-ban, a barátnőm most fodrászatot tanul náluk. A GSM-nél elvittek minket üzemlátogatásra valami gyárba a Hangár utcánál, én spec oda nem akartam elmenni dolgozni, meg ajánlottak még állásokat, végül magamtól a T-Mobile-nál kötöttem ki mint szervizes, a mai napig ott dolgozom. Biztos szakmától is függ amúgy, hol mit tudnak ajánlani, gondolom ami a piacon egyébként is elérhető állás, de vannak kapcsolataik. Volt bent nálunk egy nő valami fejvadász-cégtől, akinél le lehetett adni önéletrajzokat, aki akart. Szerintem amúgy amit kérdezel, ez inkább szakmafüggő, mint iskola.
2011. jan. 6. 08:43
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi a választ, igazából arra voltam kiváncsi, hogy létezik-e egyáltalán a cég, mert sok szép és jót írtak magukról. Örülök, hogy el tudtál helyezkedni.

Még azt is írták, hogy a GSM tanfolyammal külföldön, pl. Angliában is el lehet helyezkedni (nyelvtudással), szervizesként. Nem próbáltad?

2011. jan. 6. 13:39
 3/7 anonim válasza:
Szia, persze, létezik a cég, én GSM-en végeztem, mert nyitni akartam egy telefon üzletet és szervizt, és az önkormányzat keresztbe tett, mert kérte a végzettséget. Nem sokat keresgéltem, mert a DGSM-et több helyen is megtaláltam a neten, és máshol nem láttam épp akkor induló szerviz tanfolyamot, így belevágtam, és most - kölcsön pénzből ugyan - de nyitottam egy pici GSM boltot, és nem bántam meg, már fizetgetem vissza szép lassan a kölcsönt, és az egész lakótelepről hozzám jönnek, ha valami telefonos gondjuk van!
2011. jan. 6. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia, köszi:-)Persze, léteznek, működtetnek telefonszervizt is, én ha nagyon nem boldogulok valamivel, a mai napig hozzájuk viszem:-) Angliát nem próbáltam, akkor amikor én végeztem nem hallottam erről a lehetőségről, de annak már több, mint 2 éve, azóta sok minden lehet...
2011. jan. 6. 22:16
 5/7 anonim válasza:

Rendszerinformatikusként végeztem, egyetlen probléma az volt talán, hogy egyszer nem talált azonnal üres termet a tanár, de egy fél órán belül megoldódott a helyzet.

Munkám az közben is volt, de miután meg kaptam a papírt, be is tudtak jelenteni a cégnél :P meg részmunkaidőből átvettek teljes munkaidőbe

2011. jan. 8. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Én CNC-forgácsolóként végeztem náluk, a Knorr-Bremsénél voltam kint gyakorlaton, és a vizsga után fel is vettek állásba, 120 nettóval. Én csak ajánlani tudom!
2011. jan. 12. 11:53
 7/7 anonim ***** válasza:
ezeket a válaszokat véletlen nem 2 személy írta ide?:D
2015. febr. 24. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!