Érdemes EU-s pályázatírónak tanulni? Úgy értem, nincs még telítve a szakma?
Kidobni felesleges rá a pénzt, nagyon sokba kerül a tanfolyam és nem tanulsz meg rajta semmi érdemlegeset. Én egyetemen tanultam pályázatkészítést, projektmenedzsmentet, de igazából gyakorlatban tudod meg, hogy mit hogyan kell. A pályázatírás kb annyi, hogy tudj olvasni és írd le, amit kérnek... Sajnos a pályázatírók 90%-a erre sem képes. Egy pályázatértékelő mellett dolgoztam évekig, hát meglepődnél, hogy sok pályázatot egy 8. osztályos általános iskolás 100x jobb minőségben megírt volna.
Ha tényleg pályázatíró szeretnél lenni, keress egy olyan civil szervezetet, ami rendszeresen pályázik uniós támogatásokra és kezdj el önkéntes munkában dolgozni náluk. Ott kitanulod a szakma rejtelmeit és szerintem összességében anyagilag jobban jössz ki mintha fizetnél egy 3 napos tanfolyamért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!