Liza0585 kérdése:
Hajópincér! Most olvastam a neten a Hajpincér iskoláról. Szeretnék beiratkozni! Jó lehetőségnek a tanfolyamon után munkalehetőséget is ajánlanak. És elég kedvező az ára! A szakmai és nyelvi kérdés csak 118000. -ft . Valaki járt már hozzájuk?
Figyelt kérdés
2015. szept. 21. 11:33
1/4 anonim válasza:
Ugye azt is olvastad, hogy angol nyelven folyik az oktatás? Én megkérdezném pl, ha ők helyeznek el dolgozni, kell-e fizetni érte, ahogy némely munkaközvetítőnél szokás.
2/4 anonim válasza:
Szia
Én jártam a hajópincér suliba. El is végeztem, de nem helyezkedtem el benne màs miatt. Kétrèszből áll a tanfolyam, van a felszolgáló oktatàs ami persze magyarul folyik, és van a szakmai angol. Ha 3ra vizsgázol le akkor csak magyarorszàgon tudsz elhelyezkedni vele, de ha 4-5re akkor bárhol a viláon, mert ugye interkontinentális a bizonyitvány amit kapsz
3/4 Cicmorg válasza:
Szia Én is a Hajópincér iskolánál végeztem és nekem a tanfolyam időpontja alatt is ajánlottak fel munka lehetőségeket. Ez nagyon jól jött, mert így megkerestem a tanfolyamom díját.
4/4 anonim válasza:
Szerintem hulyeseg! En ilyen suli nelkul dolgozom jelenleg a Uniword egyik SS nevjelzessel ellatott hajojan, 19 evesen... Ha tudatosan epited a jovodet, suli nelkul bekerulsz, csak nyelvtudas szukseges, meg tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!