Ouerfelli vélemények?
Mi a véleményetek róluk?
Fontos lenne!
Köszi a választ!
Már voltam :D
Én az esküvőszervező tanfolyamon vettem részt. :)
Kaptam oklevelet, a végén lehetett kérni idegennyelven is kb. 4000Ft/db áron.
3 alkalommal voltam. Reggel 10től 15-ig (igazából 10-17 között kellett volna tartani de nem is baj mert elég kényelmetlen volt. Székek voltak csak, egymás mellett vagy 8 és ez kb. 6 sorban. Voltunk kb. 20-30-an. Írni azt nehezen tudtam,mert ugye nem volt asztal se semmi.
Meg igazából szerintem nem sok új dolgot tanultam :D
Szóval nem érzem azt hogy tudnék szervezni egy esküvőt egyedül :DDD
Volt vizsga is. Annyiból állt hogy emailben illetve kinyomtatva egy árajánlatot kellett készíteni. De ne aggódj. Utolsó alkalommal mutattak mintákat, azokat mindenki lefotózta nálunk mert senkinek nem volt fogalma arról, hogy mit is kell csinálni :D
Én annyit csináltam hogy az egyiket igazából szinte csak átírtam meg más képet,árat írtam be.Szóval szerintem mindenkit átengednek, csak legyen valami. Szóbeli nem volt.
Nagyjából ennyi. :D
De mégegyszer nem vállalnám be az tuti. Inkább keresnék egy "híresebb"vagy közismertebb tanfolyamot.
Viszont önéletrajzban jól mutat :D
Ha van még kérdésed akkor írj :)
19L
Köszönöm szépen a gyors válaszod bocsi, hogy csak most reagálok! :)
Óóóó, hát ez nem hangzik túl jól... :( Én is esküvőszervezőre megyek, de már attól is megijedtem, hogy nem elérhető a honlapjuk 2 hete... És hát a te tapasztalataid se túl pozitívak. :D
Ez, hogy egy tanfolyamon vagy, és még jegyzetelni se lehet kb? Meg mindenhol hirdetik, hogy ezután még esküvőszervező céget is tudsz majd alapítani, dehát 3-szor 5 óra alatt nehezen hiszem, hogy egy teljes szakmát töviről-hegyire meg tud ismerni az ember. :/ Ez a vizsga mondjuk tetszik, mert nincs vele gond, de ez se túl professzionális. :D
Na mindegy. Annak jó lesz, hogy megnézzem, hogy tényleg érdekel-e a dolog, aztán ha nagyon tetszik, majd keresek valami nívósabb képzést.
Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat! :))
22/L
Ja azt kihagytam bocsi, hogy ugye 3 alkalommal volt. Az első kettő az 10 és 15 óra között volt. Az utolsó óra meg 10-től kb. délig tartott mert az előadó úgy gondolta hogy elég lesz annyi. Szerintem is elég volt :D Úgyhogy nem volt értelme bemennem :/
Volt egy szünet,mikor mondták hogy nyugodtan menjünk el kajálni. Hát nem tudom. Lehet én voltam béna, de ahhoz hogy legalább egy burger kingben vagy mekiben egyek,villamosra kellett volna szállnom és egy vagy két megállót menni,majd onnan még sétálni.Kajáljak meg,majd menjek vissza. Mindezt 20 perc alatt kb.
De van oklevelem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!