Létezik még olyan OKJ-s képzés, amihez nem kell érettségi?
Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 11:42
1/5 anonim válasza:
Igen. Van olyan amihez általános kell (szerintem) de van olyan ahol pl:. kérik a 10 osztályt.
2/5 anonim válasza:
Igen, pl. ha munkaügyi központon keresztül jelentkezel, 3-4-5-6 hónapos tanfolyamok vannak, azokhoz nem kell. Illetve én azt tudom (de ebben nem vagyok biztos), hogyha nincs meg egy tárgyad, van olyan okj-s képzés amit elkezdhetsz, de a következő vizsgaidőszakban, azaz ősszel le kell érettségizned belőle. Lehet téves az infó, de egy volt osztálytársam valami ilyesmire járt, de ebben nem vagyok biztos.
3/5 anonim válasza:
A legtöbb fizikai szakmunkás képzéshez nem kell (asztalos, hegesztő stb., nőknél például fodrász, varrónő, virágkötő stb.).
4/5 anonim válasza:
#2-es szerintem ez nem függ össze a munkaügyivel. Max annyira, hogy szoktak tanfolyamokat indítani. Ha valaminél formai követelmény, hogy legyen akkor ők se tehetnek kivételt szerintem.
Max annyi lehet, hogy ha nincs akkor addig kézbe kell lenni a papírnak amíg nem lesznek záróvizsgák. (már ahol ezt engedik)
5/5 anonim válasza:
2es vagyok, ja, ezt így pontosan nem tudom, lehet igazad van, csak én végeztem egy ilyet, mert nem vettek fel az egyetemre és valamivel el kellett ütni az időt, na és amiket nekem felsoroltak, ott szerintem egyikhez sem kellett, legalábbis amire én jártam arra tuti nem, mert volt olyan akinek nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!