Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Elsősegély vizsga jogosítvánho...

Elsősegély vizsga jogosítvánhoz 2 éven belül?

Figyelt kérdés
2013 augusztus 11-én tettem sikeres KRESZ vizsgát. azt tudom, hogy 2 évig érvényes, tehát forgalmi vizsgának meg kell lennie 2éven belül. az EÜ vizsgával mi a helyzet? azt is 2 éven belül kell? és ha meg lesz a forgalmi vizsgám, de az elsősegély mondjuk csak szeptemberben akkor az egészet kezdhetem újra?

2015. máj. 31. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
sztem amíg nincs meg az eü addig nem is mehetsz forgalomba.
2015. máj. 31. 16:30
 2/7 anonim ***** válasza:

de mehetsz, én is később csináltam meg az egészségügyit

kérdezd meg, de szerintem azt is 2 éven belül kell

az eü viszont nem nehéz, augusztusig simán meg tudod csinálni

2015. máj. 31. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Rosszul tudod, a KRESZ vizsga már csak 1 évig érvényes. EÜ vizsga viszont akármeddig - azt egyszer megcsinálod és megvan. Jogosítvány kiváltásáig kell letenni, a tanfolyam alatt bármikor, de érdemes az elején letudni.
2015. jún. 1. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:
összekevertem EÜ vizsgát az elsősegély vizsgával...
2015. jún. 1. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Az elsősegélyvizsga csak a jogosítvány kiállításához (vagyis a vizsgaigazolás kiadásához kell).

Akár évekkel később is megcsinálhatod, a jogsidon a forgalmi vizsga ideje fog szerepelni... vagyis lehetséges, hogy friss jogsival kapásból nem is lennél kezdő vezető.

2015. jún. 9. 14:45
 6/7 A kérdező kommentje:
koszonom a vAlaszokat:)
2015. jún. 16. 08:29
 7/7 A kérdező kommentje:
én még a 2 évbe beletartozok
2015. jún. 16. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!