Szerintetek pénzügyi számviteli képzésen vegyek részt gimi után vagy mérlegképes könyvelőin?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy melyiket érne meg jobban. Vannak nyelvvizsgáim, irodán szeretnék dolgozni. Ki melyiket ajánlja és miért? Saját tapasztalatok is jöhetnek :) köszönöm szépen!!! 18/L2015. ápr. 26. 23:21
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a mérlegképes előképzettséghez kötött, nem tudsz rögtön azzal indítani. Ha mégis, akkor azt ajánlom.
2/4 A kérdező kommentje:
Valóban! Köszönöm! Eddig ezt nem is láttam a leírásban. Most már legalább tudom hogy mi lesz a 2. :)
2015. ápr. 27. 07:00
3/4 anonim válasza:
Jó választás! Pénzügy-számvitel, majd mérlegképes könyvelői. Mérlegképest valóban nem lehet érettségi után tanulni, előképzettség kell. Irodába még hasznos lenne egy ECDL vizsga vagy legalább Ms Office jártasság.
4/4 A kérdező kommentje:
Van ECDl-em is, és német közép + angol közép nyelvvizsga! :)
2015. ápr. 27. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!