Photshop tanfolyam?

Figyelt kérdés
Valami ingyenes internetesre gondolok. Nekem az is megfelel ha valami srác csak hobbiból rak fel tutorialokat a youtubera, ha tényleg meg lehet belőle tanulni photoshoppolni. Tudtok ilyet?

2015. ápr. 11. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 11. 21:26
 2/4 anonim válasza:
Nem tudom az elottem valaszolo komolyan irta.. gondolom te is jutottal annyira hogy probalkozz egy giogle kereséssel ha valódi tutoriálra vagy kiváncsi melyel jutsz is valamire ( megjegyzem en innen tanultam es már elég jó vagyok) akkor ajánlom figyelmedbe PERHINIÁK MÁRTON 3 részes magyar dvd csomagot melyet ha nem a hivatalos oldalról szeretnél megvásárolni kérlek írj privátot és elintézzük. :) Ez hasznosabb lesz garantálom
2015. ápr. 12. 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, komolyan írtam. Idézet:

"Valami ingyenes internetesre gondolok."

Az ingyenes azt jelenti: ingyenes. A reklámodat vidd máshová!

2015. ápr. 12. 12:55
 4/4 anonim válasza:
Nem reklámnak szántam csak saját tapasztalaimra támaszkodva tudom hogy jelenleg nincs olyan részletes és érthető (számomra) amit csak úgy ingyen , legálisan le lehetne tölteni.A fentebb emlitett dvd-hez semmi közöm anyagilag csupán megtetszett ennyi.Ezért is írtam hogy ha az illetőnek nincs lehetősége vagu nrm akar pénzt költeni szívesen eljuttatom hozzá...
2015. ápr. 12. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!