OKJ-s államilag támogatott Tanfolyam Sopronban 24 évesnek van?
24 éves vagyok, szeretnék egy OKJ-s tanfolyamot végezni, Sopronban, de sajnos itt nem találok államilag támogatottat.
Még nincs szakmám, érettségim van és az egyetemet elkezdtem de nem fejeztem be.
Tudnátok mondani olyat ahol államilag támogatott OKJ-s képzésben részesülhetek a lakhelyemen?

Nincs konkrét, elsőként az érdekelne milyen lehetőségek vannak, és abból szeretnék válogatni.
De ez egyelőre nem képzi a kérdés tárgyát, inkább az hogy van-e olyan intézmény ami indít, mert jelenleg sajnos ilyet sem találni.

OFF # 6
Tök mindegy mit végzett, résszint semmi közöd hozzá ha nem akar válaszolni, résszint pedig mehet teljesen más irányba az OKJ-n mint amit főiskolán/egyetemen tanult! :D
ON
Sajnos én is végigpásztáztam a Google-t, de sajnos azon a környéken én sem találtam semmit.

21 éves kor felett is ingyenes az első szakma megszerzése,és az lényegtelen,hogy OKJ-s e ,vagy szakiskolában szerzed meg.
Viszont 21 éves kor felett OKJ-s képzésben csak esti tanfolyamon vehetsz részt,ami általában péntek-szombati oktatást foglal magában.
Kérdezősködj a soproni szakiskolákban,hogy van e lehetőség ennyi idősen becsatlakozni érettségire épülő képzésekre. Csak azért mondom,mert Kaposváron erre van lehetőség,és gondolom ezt törvény szabályozza,és Sopron is még ehhez az országhoz tartozik.
Egyik ismerősöm így csatlakozott 23 évesen egy érettségire épülő képzésre. És nem csak 18 évesek voltak a képzésen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!