Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mixertanfolyamon meg lehet bukni?

Mixertanfolyamon meg lehet bukni?

Figyelt kérdés

Érdekel a szakma, szemezek a gondolattal is, hogy külföldre megyek ha elvégeztem az iskolát. Jelentkeztem egy mixertanfolyamra, de felmerült a kérdés, hogy mi van, ha nem sikerül a vizsga. (meghát nem olcsó, de végképp nem szeretném kidobni a pénzt az ablakon) Előfordulhat egyátalán, hogy nem tudom letenni a vizsgát, vagy ez is olyan, ahogy az érettségit mondják, ha már eljutottam idáig (speciel fizettem egy rakat lóvét), akkor már nem bukok meg. Vagy engedékenyebbek? Tapasztalatak véleményét szívesen fogadom. Még semmilyen vizsgám nem volt, szóval azt sem tudom hogy zajlik.

17/L

2015. márc. 25. 20:46
 1/9 anonim válasza:
Tapasztalatom nincs , de azt tudom ,hogy ha megbuksz akkor újra kell vizsgáznod, a vizsga díját is ki kell fizetni még egyszer.
2015. márc. 25. 20:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Kötelező?
2015. márc. 25. 20:49
 3/9 anonim ***** válasza:

van egy ismerősöm, olyan egyszerű mint egy tepsi (ez a beceneve is, de a lapos nővére miatt örökölte). Ha neki ment akkor mindenkinek menni fog!

Ha megbuksz és nem akarsz újra vizsgázni akkor nem kötelező.

2015. márc. 25. 20:55
 4/9 anonim válasza:
Kötelezőnek nem kötelező újra vizsgázni, csak akkor nem lesz meg a mixer vizsgád értelem szerűen :)!
2015. márc. 25. 21:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez meggyőzött, köszönöm! ^^
2015. márc. 25. 21:02
 6/9 anonim ***** válasza:

szerintem is meg lehet bukni rajta.

amugy Tepsit en is ismerem :D

2015. márc. 25. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:

OFF:

Kedves kérdező, a te kérdésed miatt találtam meg itt, egy régi ismerősöm. Még jó, hogy a világon csak egy Tepsi nevezetű srác van, akinek deszka a nővére :D

2015. márc. 25. 21:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor kedves utolsó örülök, hogy akaratlanul is segíthettem :))
2015. márc. 25. 21:59
 9/9 anonim ***** válasza:
:D mindenki meglelte itt Tepsit :D
2015. márc. 26. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!