Mixertanfolyamon meg lehet bukni?
Érdekel a szakma, szemezek a gondolattal is, hogy külföldre megyek ha elvégeztem az iskolát. Jelentkeztem egy mixertanfolyamra, de felmerült a kérdés, hogy mi van, ha nem sikerül a vizsga. (meghát nem olcsó, de végképp nem szeretném kidobni a pénzt az ablakon) Előfordulhat egyátalán, hogy nem tudom letenni a vizsgát, vagy ez is olyan, ahogy az érettségit mondják, ha már eljutottam idáig (speciel fizettem egy rakat lóvét), akkor már nem bukok meg. Vagy engedékenyebbek? Tapasztalatak véleményét szívesen fogadom. Még semmilyen vizsgám nem volt, szóval azt sem tudom hogy zajlik.
17/L
van egy ismerősöm, olyan egyszerű mint egy tepsi (ez a beceneve is, de a lapos nővére miatt örökölte). Ha neki ment akkor mindenkinek menni fog!
Ha megbuksz és nem akarsz újra vizsgázni akkor nem kötelező.
szerintem is meg lehet bukni rajta.
amugy Tepsit en is ismerem :D
OFF:
Kedves kérdező, a te kérdésed miatt találtam meg itt, egy régi ismerősöm. Még jó, hogy a világon csak egy Tepsi nevezetű srác van, akinek deszka a nővére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!