Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Győrben hol tudnék továbbtanul...

Győrben hol tudnék továbbtanulni érettségi után, ami nem egyetem vagy főiskola?

Figyelt kérdés

OKJ-s tanfolyam tanulását,vagy szakmát szeretnék tanulni.

Az a fontos hogy Győrben legyen(legalábbis Veszprém megye területén).Egyetemre vagy főiskolára nem akartam jelentkezni,mert tudom hogy nem lesz elég pontszámom,3-4es tanuló vagyok csak,kevés szorgalommal,nem akartam később sehonnan sem kibukni így a szakmatanulás mellett döntöttem.A LIA-iskolában már lezárult a jelentkezés ez a gondom,de írtam E-Mailt több helyre is.

A képzések amik érdekelnének az festőművész,grafikus,kiadványszerkesztő,fotóművész...esetleg az egyéb művészeti képzések,,az első kettő kevésbé keresett szakma,tudom..Kérek mindenkit aki tud nekem ebben segíteni,inormációhoz juttatni írjon!!!!

2015. márc. 22. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem első sorban a hozzáállásodon kéne változtatni. ne érd be a középszerűséggel, hanem keress motivációt, amitől szorgalmasabb leszel

kevés szorgalommal semmit nem fogsz elérni és mindenhonnan ki fogsz bukni, akármilyen irányba indulsz is el. gyenge szakmai tudással meg akkor sem fogsz munkát találni, vagy hosszú távon megtartani, akármilyen papírod van.

ezek közül egyik se keresett, Dunát (Győrben inkább Rábát) lehet velük rekeszteni. a grafikus, kiadványszerkesztő, fotós területek kifejezetten telítettek, minden második ember azt hiszi magáról, hogy ért hozzá és jól csinálja. ha meg még szorgalmas se vagy, akkor esélyed sincs rá, hogy ezekből meg tudj élni.

2015. márc. 23. 11:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Az meg a másik, hogy ezek mind olyan területek amikhez elképesztő mennyiségű szorgalom, tenni akarás és tehetség kell, ha nincs meg a szorgalmad soha nem lesz belőled sem grafikus sem fotós, pláne, hogy utóbbihoz milliós felszerelés is kell, meg - főleg szabadúszóként - még egy rakás készség.
2015. márc. 23. 14:28
 3/3 A kérdező kommentje:

a szorgalmam csak akkor adott ,ha rákényszerülök,márpedig rá fogok ,ezt én is tudom...

csak kérdem én,hogy mégis mit tanuljak ki,mit érdemes,mert semmi szimpatikusat nem találok...virágkötészeten gondolkoztam még,de köszönöm a válaszodat,és az építő jellegű kritikát!

2015. máj. 4. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!