Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Készenléti rendőr 5+1 képzés...

Készenléti rendőr 5+1 képzés lesz 2015-ben?

Figyelt kérdés

2015. márc. 6. 10:00
 1/6 anonim válasza:
Nem tudom, remélem nem. 5+1 képzéssel objektumőr leszel, nem közterületen fogsz szolgálatot ellátni.
2015. márc. 7. 08:40
 2/6 anonim ***** válasza:
nem, ilyen nincs
2015. márc. 7. 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:
2015. márc. 8. 17:03
 4/6 anonim válasza:
Én is jelentkeztem erre a pályázatra, de semmilyen visszajelzést nem kaptam, hogy mikor lesz az esetleges tájékoztató. Se egy e-mail, sem egy telefon.... :(
2015. márc. 12. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Én MRSZKI-s fórumon olvastam, hogy nem mindenkit hívnak vissza, csak akit az önéletrajz alapján érdemesnek találnak rá.

Állítólag az ilyen 5+1-es képzéseknél nem szívesen hívnak be lányokat, de ha be is hívnak állítólag nem sok esély van arra, hogy végül felvesznek, mert nem olyan mint egy átlag szakközepes vagy egyetemi felvételi, hogy ha alkalmas vagy és megvan a pontod akkor felvesznek, hanem itt vagy kellesz vagy nem. Nincs pontozás meg ilyesmi, csak alkalmasnak kell lenned, aztán a szerv vezetői döntenek az állományba vételről. Az meg lehet tényleg pofafüggő.

2015. márc. 15. 14:53
 6/6 mrc1 válasza:
Az SZRSZKI-ből szereltek le 2. modul után, több szakasztársammal együtt beadtuk az önéletrajzunkat a készenléti rendőrség pályázati felhívására, már három hete beadtam, de én sem kaptam választ. Felhívtam az illetékes telefonszámot érdeklődni, megnézte az önéletrajzomat és azt mondta, hogy 03.25-én menjek el Budapestre a tájékoztatóra. Csak azt tudom ajánlani, hogy vegyétek fel a kapcsolatot az illetékes személlyel és telefonon egyeztessetek , mikor lesz a tájékoztató
2015. márc. 23. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!