Ha van érettséginél olyan, hogy: "a 4 évet el lehet végezni 2 év alatt", akkor egyetemeknél miért nincs ilyen?
Igen, tudom, hogy ott is van esti meg levelező, de semmivel sem kevesebb, mint a nappali szak.
Ha én meg tudom tanulni a 3 éves anyagot (Bsc) 1 év alatt, vagy akár egy 5 éves osztatlan képzést 2-3 év alatt, akkor nekem miért kell ott lennem, az időmet pocsékolnom erre?
És most nem akarok bunkó vagy beképzelt lenni, de tényleg!
Ha van egy levelező szak (mert már olyanra is jártam) be kellett menni heti 4-5 napot este, vagy volt olyan is, hogy havi 2 napot egész nap, és ugye a többi az otthonra maradt.
De olyat nem lehetne, hogy bemegyek 1-2 havonta, az anyagot megadják, hogy mi a vizsga követelmény, én meg bemegyek vizsgázni és kész?
De hogy? Amikor adott 30 kredit minimálisan egy félévre, és ha bele szakadsz akkor is minden órát üt, illetve van 1-3 tantárgy, amivel "összeszedsz" max. 6 kreditet.
Hogy tudnék dupla annyi tantárgyat felvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!