Van olyan, aki pénzügy-számvitel OKJ képzést vagy ahhoz hasonlót végzett el?
Érettségi után én is ilyet szeretnék elvégezni, találtam is egy jót, Pesten 12 hónapos, 2 hetente való bejárással.
Csak érdeklődni szeretnék, h aki ilyet végzett, annak sikerült e ezzel elhelyezkednie (pusz nyelvvizsgákkal), milyen munkakörben dolgozik, tovább képeztette e magát, vagy esetleg mit csinálna másképp, mire jelentkezne inkább :)
Köszönöm!
18/L
Az első hülyeségeket beszél.
Megcsinálod, azután irány a mérlegképes. Azonnal mehetsz könyvelőnek. Nem fogsz annyit keresni mint egy diplomás, de szép karriert írhatsz le ha tudásban odavered a diplomás competitorsokat. :D
Szerintem sem a papír számít...
Főleg, hogy emellett az a célom, hogy angolból és németből felsőfokú nyelvvizsgát szerezzek, plusz még vmilyen 3. nyelvből egy középfokút.
A nyelveknél nem a papírt nézik hanem a tudást, hogy tudod-e használni, (szakmai) vagy nem.
Sok sikert! :))
Igen, tudom. Az angolt, németet napi szinten használom a hobbimhoz, kikapcsolódáshoz, a 3. nyelvvizsga meg még messze van, tervileg is. :D
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!