Mi legyek? (többi bennt)
Figyelt kérdés
Olyan foglalkozást szeretnék ami ötvözné ezt a 3 szakmát: rendszergazda gsm szervizes és elektrotecnikus minden téren vannak ismereteim elektrotechnikát tanultam még suliban. Sok mindent meg tudok javítani ha kell de mégis a számítógépek es a telefonok állnak hozzám legközelebb mind hardveres mond szoftveres szinten . Tudtok esetleg ilyen szakmat vagy minden papírt külön kellene megszereznem?Előre is köszönöm a válaszokat!2015. jan. 18. 22:23
1/2 anonim válasza:
Attól függ.
Ha ilyen készülékeket/számítógépeket szeretnél javítani, csinálj inf.rendszergazda szakmát és keress valami ilyesmi állást, sok felé hirdetnek.
Ha viszont megtervezni szeretnéd, esetleg programozni őket, akkor műszaki infós vagy villamos egyetem.
2/2 A kérdező kommentje:
Az igazság,hogy engem szinte minden érdekel mobdjuk a tervezés annyira nem de hiába keresgélek már napok óta olyan tanfolyamot ami ezeket egyesiti még nem találtam. És ezzel az a baj hogy érthetek valamihez nagyon ha niny papírom róla. Később vállalkozást szeretnék indítani de rendszergazdaként nem lehetek pl bejelentett gsm szervizes mert nincs róla papírom.mostanában kezdenék önállósodni külön költözés ilyenek ahhoz pedig elkell tartanom magam tehát nincs egyenlőre 4-5évem tanulni
2015. jan. 18. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!