Légutas kísérő képzés orvosi vizsgálata?
Figyelt kérdés
Szeretnék légutas kísérő lenni és nézelődtem, mit kell tennem érte és megakadt a szemem ezen a vizsgálat részen. Sajnos rossz emlékek miatt nem szeretem az ilyen helyzeteket... Azt szeretném tudni mi történik ilyenkor. Olvastam a repülési rendeleteket erről, de csak az érdekel mi lesz a papírok mellett. Kérdeznek, vizsgálnak...?
Előre is köszönöm.
2015. jan. 17. 23:52
1/3 anonim válasza:
Légutas kísérő? Az valami hosztesz a léggitár koncerten?
2/3 anonim válasza:
alaposan megvizsgálnak, kikérdeznek
(pisi, kaki, nuni-vizsgálat, oltások)
3/3 anonim válasza:
Ezzel jár, nem a világ vége. Nem fogászati gyökérkezelés, amitől jogoan tart az ember.
Viszont ha ilyen apróságok ilyen blokkokat indítanak, akkor a pszichológiai alkalmasság kérdéses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!