Köszönöm, ez a képzés nekem nagyon drága.
Engem inkább olyan tanfolyam érdekelne, ahol megtanítanak a gyakorlati alapokra.
Ha van valaki aki járt egy bizonyos fotós tanfolyamra, és tudna ajánlani egyet amit jónak tart az megköszönném
Nem tudom mennyibe kerülnek, de egy fotós tanfolyam sem olcsó, ráadásul tény, hogy ezek mind csak alapokat adnak, nem fejlesztik a látásmódod és nem segítik a saját képi világod, a saját utad megtalálását. Azt pedig tudnod kell, hogy végzettség nélkül nem fotózhatsz pénzért (nem tudsz vállalkozást alapítani rá és ezért nem leszel számlaképes). Jelenleg ehhez minimum az OKJ-s képzések valamelyikét el KELL végezned. Ha viszont csak hobbifotózni szeretnél, ahhoz szerintem nem kell iskola. Ahhoz simán elég elolvasnod néhány fotósuli témában íródott szakcikket. Az alapok elsajátításához elég.
pl.:
Persze ezeken túl is rengeteg hasznos írás és leírás található a neten, csak keresgélned kell.
Remélem segítettem! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!