Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mi a véleményetek a Csajszi...

Mi a véleményetek a Csajszi Autósiskoláról? (1043 Budapest)

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm oda ment át, mert az előtte lévőben nem voltak túl korrektek vele, az oktató ivott, szidta a lányt folyamatosan, előre megmondta neki, hogy megfog bukni stb.... ide ment át és azt mondta, hogy 100%-ig meg volt elégedve vele. Ti hogy gondoljátok? Előre is köszi a választ.

#csaj #tanfolyam #autosikola #csajszi autósiskola
2014. dec. 13. 00:23
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Az véleményem, hogy a nevéből ítélve nem én vagyok a célközönsége. :-D
2014. dec. 13. 02:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak nők oktatnak, nem kezdenek ki a tanulóval, nem "falábúak" a tanulóik, nem kioktató/lekezelő módon beszélnek velük, mindent ugyanúgy megtanítanak, és a bukási arány sem rosszabb, mint más iskoláknál.
2014. dec. 13. 06:30
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
megjegyzem: az én oktatóm mondta, hogy rengeteg nő alapból úgy megy vizsgázni, hogy szopni fog (szó szerint!).
2014. dec. 13. 09:11
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat azért :D
2014. dec. 15. 23:01
 5/5 anonim válasza:
100%

Fiú vagyok, náluk fejeztem be a "tanulmányaimat" nemrég. Egy másik suliból mentem át hozzájuk, ahol úgy bántak velem, mint egy darab trágyával. Kb. abba is akartam hagyni a tanulást, de adtam még egy esélyt magamnak. Szerencsére... A Csajsziban újra megkedveltem a vezetést, sőt, beleszerettem. A vezetéssel kapcsolatban kialakult gátlásaimat sikerült leraknom és most már tényleg élvezem és biztos vagyok a dolgomban.

Sose fogom elfelejteni az előző suliban velem üvöltő oktató szavait: "te sose fogsz tudni levizsgázni te szerencsétlen!!! a második PÁV-od után végre rájössz majd, hogy nem vagy az útra való!!!"

Annyira igaza volt, hogy a Csajsziban 50 óra után elsőre átmentem a forgalmi vizsgán, ahol a biztos még azt is megjegyezte, hogy példásan, a legjobb tanulókhoz illő módon vezettem...

Szívből ajánlom Őket! :)

2018. szept. 15. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!