Mi a véleményetek a Csajszi Autósiskoláról? (1043 Budapest)
Fiú vagyok, náluk fejeztem be a "tanulmányaimat" nemrég. Egy másik suliból mentem át hozzájuk, ahol úgy bántak velem, mint egy darab trágyával. Kb. abba is akartam hagyni a tanulást, de adtam még egy esélyt magamnak. Szerencsére... A Csajsziban újra megkedveltem a vezetést, sőt, beleszerettem. A vezetéssel kapcsolatban kialakult gátlásaimat sikerült leraknom és most már tényleg élvezem és biztos vagyok a dolgomban.
Sose fogom elfelejteni az előző suliban velem üvöltő oktató szavait: "te sose fogsz tudni levizsgázni te szerencsétlen!!! a második PÁV-od után végre rájössz majd, hogy nem vagy az útra való!!!"
Annyira igaza volt, hogy a Csajsziban 50 óra után elsőre átmentem a forgalmi vizsgán, ahol a biztos még azt is megjegyezte, hogy példásan, a legjobb tanulókhoz illő módon vezettem...
Szívből ajánlom Őket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!