Hogy győzzem le az izgulásom a vizsgán?
Mindjárt itt van a forgalmi vizsgám,most még egyáltalán nem érdekel de maj ott biztosan betojokXD
olvasgattam itt sok lámpaláz elleni ,,kezelést" de asszem nem lenne előnyös ha bedobnák előtte egy felest :D
Mit tegyek/tehetek hogy ne izguljak annyira? vmi tipp? előre is köszi!
Először tanuld meg, hogy az alkohol és a -nákolás rossz pont a vizsgán (előbbi eleve kizáró tényező, utóbbi csak a bunkóságodat domborítja ki). Hehe...
Ne tojj be, mert büdös lesz a kocsiban, és az is rossz pont.
Aztán ne mutasd, hogy izgulsz, mert az is rossz pont. Én pl. rezzenéstelen pókerarcot vágtam 45 percig, a hibáimat pánikolás nélkül javítottam (pedig hibáztam eleget, pl. egy kereszteződésnél lefullasztottam a kocsit), a kezem pedig nem remegett, mert végig a "Nyugodt vagyok. Jól vezetek. Működik a váltó. Figyelem a táblákat. Figyelem a szomszéd sávot. Tudom, hogy ennél a hülye utcánál jó mélyen ki kell nézni jobbra, különben bukta van."-jellegű mondatokat mantráztam magamban.
Bár véleményem szerint életemben akkor vezettem a legrosszabbul, mégis elsőre átmentem a vizsgán, és külön dicséretet is kaptam, amiért ilyen nyugodt és hideg fejű vezető vagyok.
A határozottság sokat számít :) A vizsga előtt szólt az oktató, hogy akkor ellenőrizzem le a kocsi, hogy minden működőképes rajta (féklámpa, lámpák stb....) Én nagy aranyosan körbejártam a kocsi és mondtam hogy minden okés :D :D Rákérdezett, hogy tényleg? Én meg nagy határozottan mondtam hogy igen :) És ugye elindulás előtt a fékpróba....Hát ez is kimaradt.
Igaz leizzadt rólam kb. 2 liter víz mire visszaértem a vizsgaközpontba, de átmentem :) Megjegyzem másban nem hibáztam. Igaz baromira izgultam, de a pókerarc sokat segít :)
Kitartás és ügyesen! :)
-_- asszem a dugást kihagyom most...:D
am. lány vagyok, uh. nősténypók:D
amúgy sztem pókerarc lesz. köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!