Ajánlanátok a Taverna Szakképző Iskolát?
Konkrét leírást kaphatnék?
Melyik része érdekel? Van több szak. Én a szakácson/cukrász/diétás szakácson voltam. 3 év 3 gyakorlat.
A tanítás baromi jó, hihetetlenül elismert tanárok tanítottak. Pl. aki engem tanított gyakorlaton, ő tanította Kovács Lázárt is. A pali elképesztően jó, külföldön és belföldön is baromira elismert. A gyakorlati helyek szintén nagyon jók. Van informatika oktatás, angol oktatás, kommunikáció, szóval ha te ott azt elvégzed gondod nem lesz a munkával. Egyrészt baromira keresettek a vendéglátósok, és olyan képzést kapsz, amivel simán kimehetsz külföldre.
Egyetlen egy hátránya van: félévente 90e...
Ezt nem tudom neked megmondani, hogy a Gundel tanterve miben tér el a tavernáétól. Szerintem kérdezz rá, hogy miért éppen 3 év egy szakma.
A Tavernába viszont hatalmas nagy az iram. Nagyon komolyan vesznek mindent, mert itt 3 szakmát adnak 3 év alatt. Baromi keményen kell tanulni, és teljesíteni is.
A cukrász oktatás is jó. Ugyan annyit ér mint a többi. Bár tényleg érdekelne, hogy a Gundelnél miért 3 év, mert volt olyan suli ahol csak 1 évet láttam. (Pl. a Dobos)
Fizetni azért kell, mert 3 szakmát kapsz, viszont az állam csak egyet támogat. Szóval a többi kettőt felnőttképzés keretében kapod meg.
Szia!
Én is ott szeretnék tanulni ha meglesz az érettségim.
A Tavernába azért 3 év 3 szakma mert bizonyos modulokat összevonnak és nem tanulod kétszer ugyanazt a két szakmáknál.
Ha megkérnélek írnál valamit a felvételi eljárásról?
Még egyszer sem válaszoltak az e-mailomra ha írtam nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!