Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Ajánlanátok a Taverna Szakképz...

Ajánlanátok a Taverna Szakképző Iskolát?

Figyelt kérdés
Elsősorban azoktól kérdezem, akik ott tanulnak/tanultak/vagy végeztek.
2010. jan. 25. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:

Konkrét leírást kaphatnék?

Melyik része érdekel? Van több szak. Én a szakácson/cukrász/diétás szakácson voltam. 3 év 3 gyakorlat.

A tanítás baromi jó, hihetetlenül elismert tanárok tanítottak. Pl. aki engem tanított gyakorlaton, ő tanította Kovács Lázárt is. A pali elképesztően jó, külföldön és belföldön is baromira elismert. A gyakorlati helyek szintén nagyon jók. Van informatika oktatás, angol oktatás, kommunikáció, szóval ha te ott azt elvégzed gondod nem lesz a munkával. Egyrészt baromira keresettek a vendéglátósok, és olyan képzést kapsz, amivel simán kimehetsz külföldre.

Egyetlen egy hátránya van: félévente 90e...

2010. jan. 25. 22:17
 2/10 anonim ***** válasza:
*3 év 3 szakma
2010. jan. 25. 22:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ! Konkrétan a szakács-cukrász-diétás szakács érdekel, szóval ezzel meg is kaptam a választ, ami igazán biztató! :) Még egyszer köszönöm.
2010. jan. 26. 01:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Azért még érdeklődnék egy kicsit. Engem leginkább a cukrász képzés érdekel mindebből. Annak milyen az oktatása? Ugyanannyit ér, ha itt elvégzem ezt a három szakmát, mintha máshol csak a cukrász képzésen vennék rész 2-3 évig? Másik iskola ami még szóba jöhet nálam az a Gundel, ott csak a cukrász (3 éves), erről esetleg tudsz valamit, hogy a Tavernához képest milyen?
2010. jan. 26. 01:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudom neked megmondani, hogy a Gundel tanterve miben tér el a tavernáétól. Szerintem kérdezz rá, hogy miért éppen 3 év egy szakma.

A Tavernába viszont hatalmas nagy az iram. Nagyon komolyan vesznek mindent, mert itt 3 szakmát adnak 3 év alatt. Baromi keményen kell tanulni, és teljesíteni is.

A cukrász oktatás is jó. Ugyan annyit ér mint a többi. Bár tényleg érdekelne, hogy a Gundelnél miért 3 év, mert volt olyan suli ahol csak 1 évet láttam. (Pl. a Dobos)

Fizetni azért kell, mert 3 szakmát kapsz, viszont az állam csak egyet támogat. Szóval a többi kettőt felnőttképzés keretében kapod meg.

2010. jan. 26. 11:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Ismét nagyon köszönöm a választ! :)
2010. jan. 26. 11:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem még azt, hogy neked sikerült-e elhelyezkedned, mint szakács vagy cukrász?
2010. jan. 26. 22:53
 8/10 anonim válasza:

Szia!

Én is ott szeretnék tanulni ha meglesz az érettségim.

A Tavernába azért 3 év 3 szakma mert bizonyos modulokat összevonnak és nem tanulod kétszer ugyanazt a két szakmáknál.

Ha megkérnélek írnál valamit a felvételi eljárásról?

Még egyszer sem válaszoltak az e-mailomra ha írtam nekik

2010. okt. 2. 19:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Minden nap be kellett járni?
2016. máj. 11. 21:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Kell hozzá érettségi v. elég a tíz osztály?
2016. máj. 11. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!