Megéri még vasúti okj-s szakmát szerezni? Pl: vasútforgalmi szolgálattevő, személyszállítási ügyintéző, árufuvarozási ügyintéző?
Szia,teljesen felesleges,mert saját képzésük van.Max.előnyt jelent felvételin,de ennyiért ne dobj ki OKJ-ra pénzt és időt.
Ráadásul már az oktatás ideje alatt munkaviszonyod lesz.
Bar mar regi kerdes, de hatha most epp nezi valaki... Az elozo valaszolok elegge rosszul tudtak, de mindegy, gondolom azt sem tudtak mi fan terem, csak irtak valamit..
En okj-val mentem el dolgozni, az onallositot munka mellett vegeztem el.. Tehat igen, erdemes okjt lerakni, ha van ra lehetoseget, mert nem mindwgy, hogy valamit 2 ev alatt tanulsz meg, vagy 3 honap alatt.. Sokkal jobban el tudod melyiteni a tudast
Szerintetek az okjs kepzeseket nem a MAV fizeti? Az evfolyamomon 3 ember jelentkezett bizberre es azt monsta a MAV, hogy akkor is el kell inditani a kepzest
Minden kozlekedesi iskolaban van tanmuhely amit szinten a MAV fizet, valamint oraado tanarok, akiknek az iskola egy forintot nem fizet, csak a vasut.
Tehat igen, keozeljetek el, ilyen is letezik. Ez azoknak van, akiknek van idejuk, a BGOK-s kepzesek pedig azoknak, akik gyorsan szeretnek elvegezni, hogy mihamarabb munkaba allhassanak
Ja es igen, megeri szerintem
Azonnali munkahelyed van, kiszamithato fizetessel + 360K ft evi jutattassal
En nem bantam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!