Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Van olyan informatikai tudás/k...

Van olyan informatikai tudás/képzés amit az egyetem mellett (nappali tagozat) is el tudok végezni?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy buta a kérdés..legfőképpen azért érdekelne,hogy diákmunka terén megnőjenek az esélyeim.

2014. szept. 25. 23:20
 1/1 anonim ***** válasza:

1. Szerezz ECDL könyvet, vagy érettségi felkészítő tankönyvet és tanuld azt. (főleg word, excel, sql; és ezek az egyetemen is jól jönnek)

2. Pár sörért a koliban bárki megtanít bármire.

3. Az OKJ tanfolyamok estin/hétvégin 99%-ban fizetősek és ált nem időhatékonyak az egyetemi oktatáshoz képest.

4. Sztem kevés munkában segít az infó, kivéve ha programozni akarsz, de ahhoz meg olyan szakra kell járnod, tehát nem kell külön tanulnod.

TIPP: Szerintem csak akkor dolgozz, ha nincs más megoldás, mert a tanulásban nagyon visszavet és már 5 évest távlatban sem éri meg. Gondold csak meg mennyibe fáj 1 +félév az egyetemen és mennyivel jobben néz ki egy jó vagy jeles diploma.

U.I. én diplomás infótanár vagyok, én is vállalok tanítványokat. ;)

2014. szept. 27. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!