Hogyan kell az EMVA szakképzés díját visszaigényelni?
Szia! Beírtam a Google-ba, hogy EMVA szakképzés kitöltési útmutató és kidobott egy olyat (nálam fölülről a 2.), hogy pdf. Szakképzés kitöltési útmutató 2011. október - MVH.gov.... Rákattintottam, aztán meg kellett nyitni a pdf-et, letöltötte és ott szájbarágósan, pirossal bekarikázva mutatta, hogy éppen hova lépj, mire kattints. Próbáltam Neked belinkelni, de nem lehet. Írd be így, hátha Neked is beadja! Egyébként ez az elektronikus szar sokkal-sokkal bonyolultabb, mint mikor régen bementél a falugazdászhoz vagy feladtad postán a dolgaidat. Kíváncsi lennék, hogy én, ha 32 éves fejjel ennyit kínlódtam mire rátaláltam, akkor egy idősebb ember ezen hogy tud kiigazodni!? :/
Remélem, hogy Neked azért sikerült segítenem! :)
nagyon szépen köszönöm. Nagyon nagy segítség volt, de a nyomi webhely nem fogadja el a reg. számomat, így nem megyek az egésszel semmire, úgyhogy inkább feladtam.
De tényleg nagyon köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!