Mivel tavaly iskolámban álták az egész jogsi pénzt, ami azt jelenti, hogy 2009.áprilisban elkezdtük az elméleti oktatást, de csak novemberben tettem le a kresz tesztet, mert akkor töltöttem be a 17.et. Az igaz, hogy csak 1 évig állják ez a pénzt? Tehát ha egy éven belül nem rakom le(Most Áprilisig) az oktatás kezdete óta, akkor vissza kell fizetnem mindent?
2010. jan. 15. 17:18
1/6 anonim válasza:
Magára a kérdésre nem tudom a választ, ezt szerződésben kellene megnézni (egyáltalán ha van ilyen). Azt viszont nem értem, hogy miért kellett Neked 17. betöltéséig várni a KRESZ vizsgával, én 16 és fél voltam, amikor megcsináltam, nem kellett megvárni a 17-et, szerintem összekeverted a rutinvizsgával, ahhoz kell 17 év. Ha 17 év kellene a KRESZ-hez, akkor hogy lenne már a sok kis 14 évesnek motorjogsija? Egyébként meg ha novembertől áprilisig nem tudod megcsinálni a rutint meg a forgalmat, akkor ott már bajok vannak...sry...
2010. jan. 15. 17:24
2/6 anonim válasza:
Első vagyok. Azt elhiszem, hogy suli mellett csinálod, de ne aggódj, meg kell hogy legyen áprilisig a vizsga;)
2010. jan. 15. 17:25
3/6 anonim válasza:
Ezt talán a sulidban kérdezd meg?
2010. jan. 15. 18:28
4/6 A kérdező kommentje:
Igen nekem 16 és háromnegyed évesen lehetett a tesztet.. és igaz Októberbe volt, már emlékszem :D:D... mind1. Igen suli mellett csinálom persze, meg hát tudom, hogy sikerülne Áprilisig, csak nincs sok kedvem elkezdeni, így sok programom van suli után és még ez is, de hát muszáj, ha már elvállaltam, és még ingyen is van. Ki kell használnom az alkalmat.
Az utolsó válaszolónak pedig.. Igen lehet suliban kéne :) DE én most erre kiváncsi voltam, ebben a pillanatban :) de holnap megkérdezem ;)
2010. jan. 15. 18:39
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ennek mennyi jelentsége van, de ha elkezdesz egy jogsi tanfolyamot, akkor onnantól kezdve 2 éved van, hogy végig csináld. Különben kezdheted előröl. Lehet nálatok is így van.
Amúgy ez milyen suli? Csak így kifizetnek egy jogsit? Milyen kategória?
2010. jan. 15. 21:06
6/6 A kérdező kommentje:
Ez egy sima átlagos suli, nem fizetős..és semmi ilyesmi. Csupán az önkormányzat állja a pénzt azt hiszem, tehát csak így "állja a suli":)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!