Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb szinkronszínészképző?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 20:06
 1/8 anonim válasza:
Egyik sem. Csak arra mennek, hogy a pénzt bezsebeljék :) Ha van tehetséged, menj el egy castingra és ott felfedezhetnek. Ne próbálkozz képzéssel, sz*rt sem ér :)
2010. jan. 11. 20:27
 2/8 anonim ***** válasza:
SEMELYIK CSAK BEZSEBELIK A PÉNZT! unokatesóm 200ezret költött rá, sz@rt se ért vele, úgy ahogy mondom kidobta a pénzt! Ne menj ilyenre.
2010. jan. 11. 20:34
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi!Már készülök zenei előadóművésznek, csak gondoltam jobb ha két lábon áll az ember, és ez nagyon érdekelt!

Akkor hol lehet castingok után nézni?

2010. jan. 12. 10:52
 4/8 anonim válasza:

Első vagyok. Hát én egyszer voltam castingon (10 éves koromban, de semmi nem lett belőle :)) Most nem rég írtam az egyik stúdiónak e-mailt, és azt mondták, hogy majd hívnak, ha lesz munka. De egyelőre nem hívtak.

Jó szinkronstúdiók:

www.masterfilm.hu(korrektül válaszoltak az e-mailemre, itt Bor Gyöngyit kell keresni)

www.mafilmaudio.hu (itt azt mondták, h menjek először tanfolyamra)

Ne feledd: nincs hivatalosan olyan szakma, hogy szinkronszínész. Szóval kellenek összeköttetések, ha érted mire gondolok :D

De sok sikert, én is szeretnék szinkronizálni :)

2010. jan. 13. 06:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi!
2010. jan. 13. 22:14
 6/8 anonim válasza:
Nincs mit! Majd mondd el, hogy mi lett. :)
2010. jan. 16. 21:59
 7/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nah, van valami fejlemény? :)
2010. febr. 22. 16:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Érdekes hogy képzésekre kell járni, mégis vannak 9-10 éves szinkronhangok is. Vajon ők milyen képzést végeztek? Jaa hogy anyuka a hangmérnök apuka meg a vágó? Ennyi.
2010. júl. 18. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!