Kecskeméten hol a legolcsóbb a jogosítvány?
Figyelt kérdés
B-kategóriás jogosítványt szeretnék,de soknak tartom azt a kb 200.000Ft-ot néhány autósiskolánál. Hol a legolcsóbb? Hallottam olyat is,hogy 120 alatt meg lehet csinálni.2014. júl. 30. 19:59
1/2 anonim válasza:
Mivel a vizsgadíjak mindenhol ugyanannyiba kerülnek így az eleve bukó. Az autóiskolák között nagyon nagy eltérés nincs az árak között szerintem max egy tízessel olcsóbban megúszod valahol persze nem vagyok teljesen biztos de hatalmas árkülönbözet nem hiszem, hogy van. A másik meg tőled függ, mert ha minden vizsgád elsőre sikerül akkor aránylag olcsón megúszhatod. Tehát ez inkább rajtad múlik nagy részben.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. júl. 31. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!