Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mennyi idő alatt lehet megtanu...

Mennyi idő alatt lehet megtanulni vezetni a legelejétől a jogosítványig?

Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 14:49
 1/9 anonim válasza:
Valaki fél évig sem csinálja és megvan neki, valaki a 10. KRESZ vizsgán is megbukik és évek múltán sincs jogsija, a kérdésed elég szubjektív.
2014. júl. 29. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Én anno nyáron kezdtem a tanfolyamot, november végén csináltam a forgalmi vizsgát. Nem ismételtem egy vizsgát sem. Heti egy elméleti órám volt, egy vagy két gyakorlati. Az elméleti vizsgáknál sok múlik rajtad, a gyakorlatin az oktatón/vizsgabiztoson is.
2014. júl. 29. 15:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem 5-6 hónap volt. Minden ment elsőre, de 15 plusz órát vezettem.
2014. júl. 29. 16:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Augusztusba kezdtem és szeptember második hetében végeztem. Ez biztos, mert akkor kezdődött egyetem és pont akkor volt vizsgám. Augusztus pedig első napokban. De ahogy utána néztem nagyon ritka hogy valaki ilyen gyorsan megcsinálja,pedig nem fizettem semmi pluszt,csak szerencsére Sok szabadideje volt a tanáromnak. Előtte itthon apámmal vezettem, de az tényleg csak annyit ért hogy tudjam mi micsoda. Szerencsém is volt a vizsgán, nem titkolom. Van akinek egy év alatt se jön össze.
2014. júl. 29. 17:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Én június elején kezdtem, és aug 31.én már a kezemben volt az okmány, igaz 8 éve volt.
2014. júl. 29. 22:22
 6/9 anonim válasza:

Már jogosítványosként vettem pár órát, de a kresznélkül szinte előlről kellett kedzdenem, mert 20 évig nem vezettem és a járműkezelést elfelejtettem, ráadásul én még 120-as skodán tanultam anno.

ez az oktató meglehetsően sovén volt, kérdeztem mennyi idő? azt mondta, hogy 20 éveseknek elég a 20 óra, a 30 éveseknek a 30 óra, negyveneseknek 40 óra, nőknek mindig tízzel több....

2014. júl. 30. 21:46
 7/9 Kálmix válasza:

Attól hogy pár hónap alatt megszerzed a jogsit, még nem biztos, hogy tudsz is vezetni. Nem cseszegetésből írom!

Volt kollégám járt úgy, hogy Cegléden megtanult mindent, majd eljött az autóvásárlás és a kis Opel Corsájával nem tudott elindulni, mert hetekig csak fulladozott. Más volt a kuplung, mint az oktatáson! Csóri már az eladást fontolgatta, mire rájött a technikára.

Aztán mikor már ment rendesen a kisautó, két év telt el, mire fel mert menni vele Pestre, mert férfi létére a hideg-rázta a forgalomban!

Nagyon ember függő, hogy ki mikorra tanulja meg a helyzeteket.

Hivatalosan 3000 kilóméter levezetése után mondhatod azt, hogy tudsz vezetni. Amit az oktató lead 30-40 órában, az mind csak gépjármű kezeléséről szól.

2014. aug. 2. 22:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez a kuplungos dolog azért benne van a dologba,nem csak jogsi után egyből,de később is. Emlékszek jogsi után én is egy régi B-s corsába ültem először és ugyanúgy nehezemre esett megtanulni a kuplung helyes használatát,mert volt vagy fél méteres útja mire befogott :D. Amúgy haverom is lefulladt vele,pedig neki akkor már több tapasztalata volt. Sőt,még most is van,hogy lefulladok ha más kocsiba ülök. Pl a corsában van félméteres útja a kuplungnak,de legutóbb amit vezettem citroent,abban meg annyira kemény volt,hogy nagyon könnyen lefulladhatott vele az ember ( lehet gyárilag nem ilyen,csak a sok használat,vagy valami más miatt volt).

Amúgy ez kissé rossz dolog,hogy a tanulóautók többsége dízel..persze lehet nekik jobban megéri,mert azoknak több km-t bír a motruk,de több ismerősöm is utána a benzinest alig tudta megszokni,mindig úgy indultak,hogy visít a kis benzines :)

2014. aug. 2. 22:21
 9/9 anonim válasza:
Érzék kell hozzá. Van aki a büdös életben nem fog megtanulni, van aki pár ezer km után jó sofőr. A nők többsége maga a borzalom. Tisztelet a kivételeknek. Persze a férfiak között is akad bőven töketlen.
2014. aug. 3. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!