Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Megteheti ezt az autósiskola?

Megteheti ezt az autósiskola?

Figyelt kérdés

Nos, az autósiskolában, ahova járok, az oktató minden nap dolgozatot irat velünk az előző napi anyagból. Nincs ezzel semmi baj, de közölte, hogy akinek 2 dolgozata nem sikerül annál javasolni fogja, hogy későbbi tanfolyamra helyezzék át.

Egyenlőre még nem fenyeget ez engem, de kíváncsi vagyok, hogy van-e joga erre az autósiskolának.

2014. júl. 26. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, szólásszabadság van. Mindenki azt javasol Neked amit akar, ehhez jobb ha hozzászoksz.
2014. júl. 26. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez mese.

Először is. Későbbi tanfolyamra nem tehet át, ahol vagy ott vagy. (Ezt a Közlekedési Hatóságnak be kell, hogy jelentse, innen indul a 2 év, amíg van lehetőséged jogsit szerezni, utána kezdhetsz mindent elölről)

Másodszor is, neki (vagyis az oktatónak) az a célja, hogy minél hamarabb levizsgázz abból a gagyi KRESZ-ből, hogy utána vezess, mert pénzt hozol.

Hacsak nem kifizetted egyben a pénzt az "oktató" meg elköltötte, és arra hajt, hogy minél tovább legyél az elméleti részen.

Egyébként ha ennyire zavar, akkor miért jársz be elméletre?

2014. júl. 26. 21:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Engem aztán nem zavar, sőt hasznos is mert így jobban rögzül, de ez így akkor sem jogos, ne ők döntsék el, hogy ki menjen KRESZ vizsgára. Ha valaki úgy érzi, tudja akkor hadd menjen.
2014. júl. 26. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
De nem értetted meg amit mondott az oktató. Ha sokat rontasz, akkor Neked javasolja, hogy vizsgázz később. Ha nem szeretnél, akkor nem kell később vizsgáznod...
2014. júl. 26. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!