Hogyan lehet felvetelt nyerni a Liszt Ferenc Zenemuveszeti Egyetemre?
egyáltalán nem néztelek ostobának.. én csak válaszoltam normálisan a kérdésedre, szerintem nincs benne semmi lenézés.
de egyébként ugyan úgy kell jelentkezni mint a többi egyetemre, felvin keresztül. Megjelölöd a szakot, majd kapsz felvételi elött pár héttel levelet hogy mikor lesz a felvételi, kell e valami projekt munka elötte. Szerintem elég magas lehet a követelmény mert nívós suli, de ha tehetséges vagy akkor sikerülni fog.
tavaly ahogy nézem az államilag támogatott jazz szaxofon-on a pont határ 352 volt.
úgy tudom ennél a sulinál se számít az évvégi jegyeid szóval nem hiszem hogy tanulmányi pontal fognak számolni. Gyakorlati vizsga és a megszerezhető max pont a 200 amit dupláznak és így lehet max 400 pontod.
biztosan lesz majd nyílt nap, arra ajánlatos elmenni, így kaphatsz mindenről bővebb információt.
remélem ezt már nem veszed lenéző hozzá szólásnak :)
első válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!