Miért kellet ezt a papírt aláírnom az oktatási intézményben?
Figyelt kérdés
Ma jelentkeztem egy okj képzésre ami Szeptembertől kezdődik, ha a megfelelő létszám összegyűlik. Én már rendelkezem állami támogatással szerzett okj-val, szóval ez a második szakmám fizetős lesz. Ennek ellenére aláírattak velem ma egy olyan papírt miszerint büntetőjogom tudatában kijelentem hogy más oktatási intézményben más szakmát nem tanulok párhuzamosan, és nem rendelkezem még államilag támogatott okj végzettséggel. Ezt szerintem nekem ezt a papírt nem kellet volna kitöltenem, aláírnom. Szóvá is tettem az ügyintéző hölgynek, hogy de hát nekem van már egy szakmám , szóval ez a papír rám nem érvényes. De mondta nem baj akkor is írjam alá mert lehet hogy az a rész nem vonatkozik rám, de alá kell írnom hogy más szakmát nem tanulok párhuzamosan.De ezzel most mind kettőt aláírtam , és nem tudom ebből nem lesz baj? És miért nem tanulhatnék másik szakmát párhuzamosan?2014. júl. 15. 16:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!