Milyen szakmát ajánlotok nekem ezek alapján?
Szeretem a stílust, a divatot, az anyagokat, a szép dolgokat. Jó a szépérzékem és van rajzérzékem is, de nem tudok még rajzolni.
Nem rég vettem egy varrógépet, hobbivarrás gyanánt. Élvezem! Kicsi korom óta érdekelt az anyagok, a dekorálás, ruhakészítés, a szép környezet.
Dekoratőrnek kezdtem el tanulni, de rájöttem, hogy nem nekem való és abba is hagytam több okból.
Valami olyan szakmát szeretnék, ahol tudok alkotni és anyagokkal foglalkozni és bele tudom vonni a divatot. Én inkább gyakorlati ember vagyok, nem tudok leülni és tanulni.
Kérek még mellé hozzászólást, hogy miért azt válasszam (saját vagy akár barátok véleménye alapján, de utolsósorban interneten olvasott vélemények összessége)is jöhet.
Köszönöm!
Köszönöm!
Köszönöm a kedves hozzászólást és a segítséget, de megmondom őszintén, hogy kifejezetten nem szeretem a gyerekeket, így enyhén kifejezve magamat.
19/L
Ha van még egyéb ötleted, szívesen fogadom! :-)
És természetesen várom a további válaszokat is, a többiektől.
Hirtelen ennyit tudtam keresni neked, itt vannak divattervező képzések. Az első kettő az a BKF ott van a kézműves alapszak és a rá épülő mester szak.
A másik kettő külföldi aminek van Magyarországon iskolája.
Nyilván ezek egyetemi,főiskolai képzések, de ha OKJ-s képzéseket keresel akkor vannak különböző divatiskolák az országban ahol oktatnak divattervezést.:)
remélem tudtam segíteni :)
Köszönöm szépen! :)
Én most OKJ-t keresek, és még mindig nem találom a helyem!
Egyéb kreatív/művészi szakmát tudna valaki ajánlani?
Én ajánlanám az ipari termék- és formatervező mérnökit. Ott tudsz szakosodni textilre, csomagolásra, enteriőrre, vagy akár öltözék és kiegészítők tervezésére is.
Ezen a szakon rajzalkalmasságit kell tenned, hogy felvehessenek. Több egyetemen is oktatják, pl. BME, OE, PTE, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!