Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Próbáljam meg újra az autósisk...

Próbáljam meg újra az autósiskolát?

Figyelt kérdés

Már 23 éves vagyok, 18 éves koromban próbálkoztam nem is egyszer, mindig megbuktam. Most nem tudom mit tegyek, mert fontos lenne nekem a jogosítvány de nem tudom képes e lennék megcsinálni.

Elmélettel nincs baj, de gyakorlatban elég figyelmetlen vagyok. Talán nagyon is. Izgulok rettenetesen. És már az is jó sok pénzbe került, hogy ne legyen jogsim. Nem tudom sikerülne e. Azon tudnék javítani, hogy jobban odafigyeljek? Vagy ne féljek annyira? Vagy jobb ha lemondok róla?

2014. júl. 6. 18:47
 1/3 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg, azóta eltelt egy kis idő bármi kisülhet a végén. Ahhoz hogy jobban odatudj figyelni le kell küzdened az izgulást. Veszélyes üzem ugyan, de nem ördöngős dolog tehát akinek van hozzá érzéke az megtudja csinálni a jogosítványt.
2014. júl. 12. 17:00
 2/3 anonim válasza:
ne add fel,vägj bele es ne izgulj,tudom nem egyszerü en is feltem de pont a vizsgän sikerültek azok a dolgok amik gyakorläskor soha. Kizärtam gondolatban a külvilägot,a vizsgabiztost( ugyis csak a kävekrol beszelgettek) es ätadtam magam a vezetes elmenyenek:)
2014. júl. 18. 11:03
 3/3 jackson666 válasza:
Gyakorplj egy autón valkién akinél nemkell fizetni.és ha ott megy a kezelés és már lglábn forgalmi látásod van akkor majd menj autós iskolába.
2015. febr. 26. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!