Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Munkaügyi tanfolyamot semmi...

Munkaügyi tanfolyamot semmi esetben se lehet otthagyni?

Figyelt kérdés
1 hete kezdődött, rohadt nehéz, nekem abszolút nem megy. Ma voltam bent a munkaügyön, hogy nem-e lehetne még kiiratkozni de azt mondták, hogy ez nem így működik, egy másik csajnak meg azt, hogy írjon kérvényt minél előbb. Neki miért lehet és nekem miért nem?

2014. júl. 3. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezt talán tőlük kellene megkérdezni.

Én úgy tudom, ha otthagyod, ki kell fizetned a tanfolyam árát.

Miért jelentkeztél olyan tanfolyamra, ami meghaladja a képességed?

2014. júl. 3. 15:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad volna megkérdeztem. Valakinek azt mondták, hogy írjon kérvényt minél előbb, nekem meg azt, hogy nem lehet... Érdekes. Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz.
2014. júl. 3. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Csináld végig ha már elkezdted, szerintem nem annyira nehéz, én elvégztem a munkaügyit, személyügyit és a TB tanfolyamot is, szerintem a TB sokkal nehezebb.
2014. júl. 3. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Ahogy a beiskolázásnál, úgy az esetleges kilépésnél a munkaügyi kirendeltségek saját hatáskörükben, saját belátásuk szerint dönthetik el, hogy kit vesznek fel, illetve kinek engedélyezik a tanfolyam otthagyását. (Ezt csak nagyon-nagyon indokolt esetben szokták engedélyezni, vagy ha az illető elhelyezkedik.)

Ha nem engedélyezik, akkor csak úgy hagyhatod ott, ha kifizeted a tanfolyam árát. És ez jogos is, mivel valaki elől elvetted a helyet.

2014. júl. 3. 20:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor elüttetem magam a busszal...
2014. júl. 4. 16:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Annak sem volt indokolt aki otthagyta, csak annyi, hogy nehéz.
2014. júl. 4. 16:39
 7/7 anonim válasza:
Határozatlan idejű munkaszerződéssel a kezedben van esélyed kilépni,másképp nemigen. :-/
2014. júl. 8. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!