Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hogy lehet fejleszteni autodid...

Hogy lehet fejleszteni autodidakta módon a hangot, hogy jobban menjen az éneklés?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 11:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha valamennyire megy az angol, akkor a torrentek között körbenézhetsz, mert rengeteg lecke van, amellyel egyedül lehet boldogulni.
2010. jan. 3. 11:50
 2/8 A kérdező kommentje:
És milyen kulcsszóval keressek ezekre a torrentekre?
2010. jan. 3. 11:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Pl. "singing lesson", de akkor adok néhánby tippet:

***** (én ezt csináltam egy időben; valaki szerint hülyeség, de szerintem van eredméyne, ha rendszeresen csinálod)

***** (ezzel kapcsolatban nincs tapsztalatom)

***** (ezt talán a legkomolyabb munka mind közül, nem csak terjedelmét, de a szerzőt nézve is)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. jan. 3. 12:24
 4/8 anonim ***** válasza:
sokat kell énekelni a fürdőszobában
2010. jan. 7. 04:40
 5/8 anonim válasza:

Szia!

csak azt tudom javasolni, hogy sok éneklés, számok megtanulása, amelyek különböző nehézségűek, persze nem a legnehezebbel kell kezdeni, fokozatosan kell haladni, és meglátod, meghallod sikered lesz!

2010. jan. 8. 23:38
 6/8 anonim válasza:
Próbáld az itt leírtakat, de ha nem sikerül, ne ásd el magad, mindenki másban tehetséges. :) Biztos fogsz fejlődni.
2010. jan. 9. 15:55
 7/8 anonim válasza:
És szerintem fontos, hogy vetesd fel és hallgasd vissza, mert így önkritikát gyakorolva csiszolhatod magad
2010. jan. 10. 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon hasznos, ha visszahallgatod magad, igaziból akkor kezdesz el nagyon fejlődni! Én régen nem szerettem felvenni magam, mert nem tetszett amit hallottam, ráadásul egy ilyen felvétel jobban is kihangsúlyozza a kisebb hibákat is, amit mondjuk, ha élőben énekelsz, a néző nem vesz észre. De aztán rászántam magam és hidd el, sokkal könnyebb úgy csiszolni a hangod, ha meghallgatod utána magad. Hisz az ember teljesen máshogy hallja magát "belülről", mint más kívülről... :)
2010. júl. 27. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!