Irodai asszisztens okj nem lesz túl nehéz, ha nem tudom használni az excel táblázatkezelőt és nem tudok gyorsírni?
Figyelt kérdés
Egyáltalán ha irodai asszisztens szeretnék lenni,érdemes elvégezni?
28 éves vagyok,mást tanultam,de ez az ami mindig is érdekelt engem.
2014. máj. 22. 20:54
1/2 anonim válasza:
Az excel táblázatkezelő nem gáz. Van egy érdekes logikája az biztos. Hamar beletanulsz, ha gyakorolsz.
Gyorsírni?
Nem gépírni? Mert a kettő nem ugyanaz. A gyorsírás kicsit nehezebb, de nem lehetetlen azt sem megtanulni, bár én pár hónap után beleuntam. A gépírás eleinte lehetetlennek tűnik, de egy idő után már tök buli. Legalábbis nekem az volt.
2/2 A kérdező kommentje:
10 ujjas gépelésre gondoltam, ált.kérik ilyen állásoknál,szoktam gyakorolni,de még elég csiga vagyok :-)
2014. máj. 22. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!