Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mi a véleményetek a filmgyári...

Mi a véleményetek a filmgyári statisztaiskoláról?

Figyelt kérdés
Milyen ott az oktatás? Kell e esetleg készülni valamiből? ha igen, miből és hogyan? Azt kicsit furcsának tartom, hogy az oktatás csak 3 nap. Bár gondolom egy statisztának azért nincsen kiemelkedő szerepe egy forgatáson és teljesen más kategória, mint egy színész, de mégis miért csak 3 nap? Ez után ha sikerül a vizsga, milyen sűrűn fognak hívni statisztálni? Okleveles statiszta munkával meg lehet élni? Lehet erre alapozni?

2014. ápr. 23. 12:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Gondolom, ilyesmiket tanítanak benne, hogy ne integess vagy nézz a kamerába...

Szerintem nem nagyon lehet megélni belőle, egyrészt nem készül annyi magyar film (ha hazaiban gondolkodsz), másrészt teljesen esetleges, hogy hívnak, harmadrészt meg aprópénzt kapsz csak.

2014. ápr. 28. 20:54
 2/2 Redemption2 válasza:
A Párom néhány éve volt ilyen képzésen. 3 nap belesűritve sokminden. Főleg hogy hogyan mozogj a kamera elött, fotózáskor, szituációs gyakorlatok, stb; és a képzés árában benne volt, hogy bekerült egy fényképes adatbázisba. De nem csak magyar filmekbe statisztálhatsz. Évente szokott lenni újraregisztrálás, ha szeretnél folyamatos az "élbolyban" lenni. Egyszer Én is elkisértem, és engem pont beválogattak egy amerikai sorozatba... persze nem is látszódtam... :)
2014. ápr. 28. 23:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!