Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hol lehetne orvoslást tanulni?

Hol lehetne orvoslást tanulni?

Figyelt kérdés

(Nem találtam jobb helyet a kérdésnek.)

Nem akarok egyetemre, vagy főiskolára járni, csak hobbi szinten érdekel. Például: szeretném érteni, hogy miről beszélnek a Dr. House-ban, vagy ha esetleg kórházba kerülök, ne csak a sok zagyvaságot lássam a papíromon.

Valami tanfolyam, vagy oktató könyv esetleg?

2009. dec. 22. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Csak a netről tudod, hobbitanulóknak nem tanítanak ilyeneket:) Mellesleg a Dr. House fele hülyeség orvosi szempontból.
2009. dec. 23. 00:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy elsősegélynyújtó tanfolyam a leggyorsabb módja ennek. Alapfokú az amúgy is kell a jogosítványhoz. De tovább lehet menni közép- és felsőfokra is.

Persze, ez már komolyabb elhivatottságot feltételez, mint egy hobbit. Ha valakinek van érzéke hozzá, és alkalmasnak érzi magát arra, hogy komolyan segítsen a bajbajutott embereken, akkor végezze el!

Szakkifejezéseket meg az orvosi lexikonban lehet olvasni, de szerintem a legtöbb szakkifejezés magyarázata már az interneten is megtalálható.

2009. dec. 23. 09:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Ok, köszi :-)
2009. dec. 23. 09:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Már az orvosi egyetem első féléve után is lazán megértesz mindet ilyen filmekből, SŐT észreveszed, hogy mennyi ellentmondás és hiba van benne! Ha másképp nem tudod megoldani, akkor az alapvető szavakat és kifejezéseket leírom neked. Van az orvosi latinnak egy sajátos logikája, könnyen tudsz építeni az alapokra. Ha érdekelnek a részletek, akkor írj!
2009. dec. 23. 09:47
 5/6 anonim válasza:
23%

Nemrégiben megnéztem az Apollo 13 filmet, lehetek asztonauta?

8 ált megvan

2009. dec. 23. 10:14
 6/6 A kérdező kommentje:
8 általános nekem is megvan, sőt az érettségi is. NEM AKAROK orvos lenni, csak érdekel.
2009. dec. 23. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!