Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Tudnátok mesélni a Berzsenyi...

Gangnam syle kérdése:

Tudnátok mesélni a Berzsenyi Dániel Gimnázium humán tagozatáró?

Figyelt kérdés
Főleg az érdekelne hogy a tagozatos tárgyakat és a nyelveket mennyire tanítják jól.

2014. ápr. 21. 10:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Termeszetesen ez attól függ hogy milyen tanárokat kapsz, de én pl most 10.es vagyok és nagyon jó tanáraim vannak. Az angolban a magasabb szintűeknek vannak a legjobb tanáraik, olaszból is pl. Igazából mindegyik jó, a masodik nyelvek többségéből simán leéretségizel majd :) kivéve talán a franciát. A latin meg latin :D

Egy szóval JÓ!!!

Ha érdekel valami bővebb vagy nagyon össze vissza amit írtam (bocsi) akkor írj nyugodtan szívesen válaszolok

2016. jan. 21. 22:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Termeszetesen ez attól függ hogy milyen tanárokat kapsz, de én pl most 10.es vagyok és nagyon jókat kaptam vannak. Az angolban a magasabb szintűeknek vannak a legjobbak, olaszból is pl. Nagyon képben vannak

Igazából mindegyik jó, a második nyelvek többségéből simán leérettségizel majd :) kivéve talán a franciát. A latin meg latin :D

Egy szóval JÓ!!!

Ha érdekel valami bővebb vagy nagyon össze vissza amit írtam (bocsi) akkor írj nyugodtan szívesen válaszolok

2016. jan. 21. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!