Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Masszőr gyakornok vagyok egy...

Masszőr gyakornok vagyok egy szállodába. Elvileg napi 6 órában és gyakornoki minőségben. De ki akarnak használni! Hol tudok ez ellen panasszal élni?

Figyelt kérdés
Gyógymasszőr tanfolyam 11 hónap képzés 850 ezerbe kerül de munkaügy fizeti. Most vagyok a gyakorlaton egy szállodába 2 hónapig. Azért, hogy megtanuljak masszírozni. Elvileg napi 6 órában de az ottani főnök azt akarja. Menjek be 6:30-ra és akár délután 5-ig legyek ott. Segédmunkás munkakörbe aminek semmi köze masszáshoz. Aki ott dolgozik ö meg akkor kapná meg a szabadságot. Utánam fizet nekik az iskola én pénzt nem kapnék érte sőt még enni sem. Az lenne a kérdés hova tudok fordulna panasszal mert az iskolát nem érdekli. A munkaügyhöz, vagy esetleg feljebb még van valami szervezet ami ezzel foglalkozik ?

2014. ápr. 17. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Attol fugg, hogy Te valasztottad a gyakorlati helyet, vagy a munkaugyi kozpont/kepzo intezmeny mondta, hogy oda kell menned. Ha az elso verzio all fenn, akkor lepj le, ha annyira nem tetszik, ha a masofik, akkor jelezd a munkaugyi kozpontnak. Azt a felvetesed, hogy nem kapsz enni, nem is ertem, engem meg egy munkahely sem etetett ingyen. A szallodbana is max. a vendeglos csapat kap kajat szerintem (bar ez attol fugg, mekkora a szalloda), neked masszorkent a spa reszlegen pont anniy kozod van a hotel konyhajahoz, mint nekem ebbol a fotelbol.

Viszont nekem is lenne egy kerdesem: melyik megyeben vagy, ahol munkaugyi kozpont allja a tanfolyamot?

2014. ápr. 26. 14:36
 2/4 anonim válasza:
48%
SzállodábaN. bocsi, de szúrta a szemem. sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni.
2014. máj. 5. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Bírd ki ezt a két (már csak 1 hónapot) azt kész. Le lesz igazolva, masszírozni amúgy se ott fogsz megtanulni. Persze, elhiszem, hogy jó lenne azt csinálni amit tanulsz, de ez sajnos ilyen - iskolája meg gyakorlati helye válogatja. Ha az iskola nem foglalkozik vele, se a szálloda vezetősége sem, akkor nem sokat tudsz tenni.

Ha fizetős tanfolyam, akkor én az ilyet alapból el se vállaltam volna, végül is nem ezért fizetek ki több 100e-et. ha munkaügyis, akkor náluk lehet pár kört futni, de nem hiszem, hogy lesz eredménye.

2014. máj. 8. 10:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Zala megyében van ahol fizeti a munkaügy. De minden más megyében van ilyen átlag évente 15 tanfolyam amire lehet jelentkezni. Ha cigány vagy az mindig plusz pontnak számít.
2014. máj. 12. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!