Volt valaki mostanában munkaügyin keresztül tanfolyamon? Mennyi juttatást kaptatok ez idő alatt?
Figyelt kérdés
Ma szóltak, hogy sikerült bekerülnöm az egyik tanfolyamra.1400 órás, 9 hónapos.
Csak akkor lehet abbahagyni, ha határozatlan idejű szerződéses munkát találok. Aminek nem sok az esélye, hisz mindenhol szinte próba idővel veszik fel az embert.
Nagyon érdekel a tanfolyam, nem ez a baj, s nem is akarom félvállról venni, de havi 30 ezerből nem tud megélni senki.
2014. márc. 6. 19:29
1/2 anonim válasza:
Én ha bekerülök a tanfolyamra, amit kétlek, de akkor nagyon ideges leszek, mert fél éve várok rá, és eddig csak hülyítettek vele, akkor azt mondták, havi 55 ezret fognak adni.
2/2 anonim válasza:
Szia! Én ma voltam tesztet írni. Tudom, hogy más a kérdés, csak mikor én kerestem sehol sem találtam erre választ. Vendéglátó-eladó, 7 hónap: 34.000 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!