Gyors és gépíró tanfolyammal érek valamit?
Egyáltalán hol találok olyan képzést(Debrecenben)ahová be tudnék iratkozni?
Hová vennének fel egy ilyen tanfolyammal, valamint érettségivel és okj-s banki szakügyintéző végzettséggel?
A gépíró képesítés önmagában semmit nem ér, mert alapvetően az Irodai asszisztens OKJ alapfokú részképesítése. Illetve egyéb asszisztensi szakmához is köthető. Viszont neked van egy banki szakügyintéző végzettséged. Egyik ismerősömnek szintén van olyan, ezért az ő eseteiből kifolyólag tudok példákat mondani. El lehet helyezkedni bankban vagy értékesítő cégnél. Ettől függetlenül viszont nem rossz, ha leteszel hozzá még valamit. Én akkor már inkább teljes OKJ-t javasolnék, mert egy részképesítést nem nagyon vesznek figyelembe. Én most pont Irodai asszisztens tanfolyamra járok és meg vagyok vele elégedve. Megtanítanak például ügyiratok készítésére. Jelenleg csak jogi témával gyűlt meg a bajom. :D ^^"
Nézz utána részletesen és dönts. A Google a barátunk. :D ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!