Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Drégelyvár Oktatás Központba...

D4vid kérdése:

Drégelyvár Oktatás Központba szeretnék PLC-Programozó tanfolyamra jelentkezni. Vélemények az tanfolyamról? Az intézményről nem sok jót hallottam.

Figyelt kérdés

2014. jan. 30. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az intézményről én is olvasgattam már fórumokon, mert oda akartam menni tanfolyamra. De aztán a rengeteg negatív vélemény miatt inkább kihagytam. Ha még 1 ember mondaná... de amikor már tömegével írnak róla rosszat, az vmit csak jelent.
2014. jan. 30. 13:01
 2/4 anonim válasza:
100%
Ha tanulni akarsz akkor nem ajánlom. Én oda járok szintén erre a szakra, nem csinálunk semmit bemegyünk 3 órára mindenki netezik meg gamel és annyi a nap.
2014. márc. 31. 17:08
 3/4 anonim válasza:
100%

Életem legrosszabb éve volt. Nem adtak diákigazolványt pedig az árát év elején elkérték. nem volt tanitás sem igaziból csak ilyenolyan kamu órák. Aztán befenyitettek hogy következö évtől fizetni kell, igy othagytam! egy egész évet vesztegetem el. Gondold meg hova jelentkezel.

Drégelyvár, a Vállalkozosuli és a Klebelsberg Kuno iskola ugyanaz a szar!!!!

2014. júl. 21. 15:38
 4/4 lilyke93a válasza:
100%
Nagyon rossz ez a suli, teljesen elvették a kedvemet a tanulástól : ((((
2014. júl. 24. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!