Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Ti mit szóltok a kötelező...

Ti mit szóltok a kötelező úszáshoz?

Figyelt kérdés

2014. jan. 20. 16:36
 1/9 anonim válasza:
55%
Egy igazán jó ötlet véleményem szerint
2014. jan. 20. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
nekünk is kötelező volt gimiben, csak előnye származhat az embernek belőle :)
2014. jan. 20. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekünk anno kötelező volt. Nem volt vele probléma. Lányok havonta egyszer felmentést kaptak.

Ha nincs valami nyavalyád, pl. krónikus középfül-gyulladás, bőrbetegség, stb, akkor érdemes ezt a "lehetőséget" kihasználni. Gondold meg, milyen drága lenne, ha ki kellene fizetni az úszás, vagy valami más rendszeres sport költségét.

2014. jan. 21. 14:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2014. jan. 21. 17:00
 5/9 anonim válasza:
Én személy szerint hülyeségnek találom. Persze, egészséges, meg minden, de nálunk csak bele kell menni a vízbe, aztán ússzál hülyegyerek. (Az nem számít, ha nem tudsz)A tanárok csak ordibálnak hogy milyen sz*rok vagyunk, aztán meg minden keddre megfázunk... szóval szerintem hülyeség volt... :D Ja, és kemény fél órát "úszunk", szóval.. :D
2014. jan. 21. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:

5-re

Hát, ez tényleg nem jó, de ez nálatok, a helyi tanárokon múlik, nem maga az úszás, az, ami rossz.

És ezen lehet változtatni. Szóljatok, hogy mit kellene másképpen, és ezt lehet konstruktívan is, arra törekedve, hogy minél hasznosabb legyen az a fél óra, ha már csak annyi.

2014. jan. 22. 07:22
 7/9 anonim ***** válasza:

6-os vagyok

Még csak annyit, hogy ha a tanár nem jó, attól te még törekedhetsz rá, hogy minél jobban csináld. Tizenévesként még nem sokan szoktak ezen gondolkozni, de ez a TE érdeked.

Valójában nagyon sok olyan helyzet van - nem csak az oktatásban, de munkahelyen is, sőt, ott különösen -, amikor nem kapod meg az elvárható segítséget, és magadnak kell utánajárnod, egyedül tanulnod, egyedül felkutatnod, és erősnek lenned magaddal (!) szemben. Ennek van előnye is: önállóbb leszel, így nagyobb esélyed lesz a sikerre később. És hidd el, ez olyan apróságokból tevődik össze, hogy pl. ha a tanár inkompetens úszásórán, te azért csak úszol, és csak azért is megkérdezed, hogy jól csinálod-e, és ha nem, akkor hogyan kéne. És szólsz, hogy ne hülyézzenek le. Amelyik tanár ma ezt megteszi, az az állásával játszik (de nem biztos, hogy okos dolog egyből ezzel jönni neki, légy diplomatikus).

2014. jan. 22. 07:31
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

HELYESLEM.

Az én gyerekeim is kötelezően úsztak testnevelés órán, de igazából már előbb, óvodás korban sem árt a vízbiztonságot megszerezni.

MI a kontraindikáció? Az, hogy a kislányoknak hosszú a hajuk és nehéz megszárítani? Le kell vágni.

2014. jan. 22. 13:22
 9/9 A kérdező kommentje:

én is 5.-es vagyok igazábol igaz hogy szinte semmit sem csinálunk nekem csak annyi volt a bajom hogy nem vagyok egy vékony termet és elég ..... az osztálytársaim na meg ott nagyon pici az öltöző igazából már 2-ször voltam kezdem megszokni

Köszi mindenkinek a komikat!!!

2014. jan. 29. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!