Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hol van minőségellenőr képzés...

Hol van minőségellenőr képzés az országban?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a szakma de nem találok sehol, olyan iskolát vagy intézményt ami indítani ilyen képzést. Akár a minőségellenőr szakmához hasonló szakmákat is írhattok ha van.
2014. jan. 7. 21:38
 1/2 Me válasza:
Beírod a keresőbe, hogy minőségellenőr képzés és találsz.
2014. febr. 12. 15:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is minőségellenőr szeretnék lenni és nekem is ez a problémám, hogy sehol sem találok képzést, mert a neten sajnos csak olyanok vannak, amik a régi OKJ szerintiek, így már megszűntek, viszont helyettük semmi nincs, pedig tényleg néztem mindenféle leágazást, ami kapcsolódhat hozzá.

Én műszaki területen szeretnék minőségellenőr lenni, nem tudom téged melyik terület érdekelne, és találtál-e már azóta valamit?

Én csak OKJ-s képzésben vagy FSZ-ben gondolkodok, és mintha a Szent István Egyetemen Gödöllőn lenne hasonló felnőttképzés (nem tudom te milyen korban vagy).

Egyetemi képzésben ha esetleg gondolkozol, akkor gépészmérnök karon a műszaki menedzser szakra jelentkezz.

2014. jún. 21. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!