Best-Work pszichológiai asszisztens képzésről mik a tapasztalatok/hallottak?
Nekem az , hogy ez az egyetlen találat sem asszisztenseknek szól, hanem felsőfokú tanulmányokat folytató egyéneknek. A másik, hogyha kapsz is munkát, semmiféle pszichológiai dolgod nem lesz, titkárnő leszel. Akkor inkább végezd el a pszichológia bsc-t, azzal ugyancsak asszisztensi munkát végezhetsz csak, viszont feljebb léphetsz, igazi pszichológussá.
én arra járok, most tartunk a félévnél. hát őszinte leszek ne sokat várjál tőle, egy ALAPMŰVELTSÉGet ad, de ennyi.pont.
Jó, persze még nincs vége, de nem hinném hogy második félévben hirtelen sokkal másabb lesz :D
Az oktatók viszonylag jók, de szerintem édes kevés a havi 1 óra ennyi pénzért és fele annyi tudásért cserébe.
Persze tudsz erre-arra szakosodni a Best-Worknél, mert van sok tanfolyamuk, de elég sok pénzbe is kerül.
A papírral amit meg a végén kapsz nem tudsz elhelyezkedni, max jól mutat az önéletrajzodban. Tudásom szerint azok mehetnek pszichológia asszisztensnek akik egyetemen elvégzik a 3 évet.
Nos elhelyezkedni vele nem igazá lehet (pszichológusok nem vesznek fel általában asszisztenst, örülnek, ha megélnek ők maguk; állami szférában nem akkreditált képzés szóval oda sem keresik őket), másrészt egyetemen nem nagyon fogadnak el kurzusokat erről a képzésről.
Másrészről, aki ezt az egészet szervezi (Spiller Mariann) miskolci szabadbölcsész "képzésen" végzett "pszichológus" és mellette még sok hozzá hasonló oktat ott (akinél Phs. van a neve mellett, biztosan nem okleveles pszichológus, csak gyorstalpalót végzett kókler).
Szóval szerintem nem sokat ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!