Megéri esti tagozatra váltanom?
Figyelt kérdés
Nem rég jöttem vissza külföldről ahol leérettségiztem, de az itteni gimnáziumban nem nagyon sikerül beilleszkednem( se tanulmányilag,se szociálisan). Már jelentkeztem kint egyetemre de még semmi sem biztos, és nem szeretnék két szék közé esni. Nem rég egy osztálytársam átment egy esti tagozatos suliba és ő teljesen meg van vele elégedve. Sokat veszítek ha csatlakozom hozzá? Tényleg annyira nehéz elhelyekedni egy esti tagozatos érettségivel? Mennyire korlátozza a továbbtanulási lehetőségeimet?2014. jan. 4. 16:38
1/1 anonim válasza:
Az, hogyaz érettségi esti tagozatos, vagy nappalis, nem nézik. Ha elhelyezkedni akarsz vele (nem lesz könnyű), akkor az eredményt sem. Felvételinél csak a százalékot nézik. OKJ-s bizinél biztos, de érettséginél is valószínű, hogy a bizonyítványba be sem kerül, hogy estis vagy.
Estin nyílván kevesebb az óra, és nagyobb a szórás a tanulók tudásában, így nehezebb haladni. De ha tudsz önállóan is tanulni, akkor nyugodtan vágj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!